Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Family Office – vid en komplex förmögenhetsstruktur

Vi är en anförtrodd partner till några av Nordens mest framgångsrika entreprenörer och familjer. Private Banking Family Office är vår mest avancerade tjänst som vi skräddarsyr för dig med en komplex förmögenhetsstruktur.  

Du får ett dedikerat team av erfarna specialister och tillgång till hela vår expertkompetens inom SEB. Ditt team finns alltid tillgängligt. Du får tillgång till sofistikerade investeringsmöjligheter, skräddarsydda efter dina behov. Vi förenklar din tillvaro och tar hand om all administration kring dig och din familjs ekonomi och annat som vi kan bistå med. Vårt unika koncept Next Generation erbjuder familjens yngre medlemmar en introduktion till och utbildning inom kapitalförvaltning, hållbarhet och andra viktiga finansiella områden. Vi ser alltid till helheten och planerar för framtiden.

I Family Office ingår bland annat:

 • Säkerhetslösningar för din familjs trygghet
  Vi kan skräddarsy lösningar för din säkerhet, integritet och trygghet.  

 • Möjligheter för dig som vill göra skillnad
  Oavsett om du vill bidra med tid, nätverk eller genom att grunda en stiftelse ser vi till att dina insatser blir så meningsfulla som möjligt. 

  Läs mer om vårt filantropi- och stiftelseerbjudande

 • Exklusiva event och nätverk
  Vi arrangerar löpande nätverksträffar, seminarier och exklusiva evenemang där du får möjlighet att skapa nya kontakter. 

 • Vårt mest exklusiva kreditkort – SEB Selected
  Med Selected ingår generösa försäkringar, SAS EuroBonus-poäng på alla dina köp och en conciergetjänst som erbjuder förstklassig service.

  Läs mer om kortet SEB Selected

Rekommenderad investeringsvolym från 50 miljoner kronor. 

Låt oss på Private Banking ta dig vidare

Är du privatperson med mer än 2 miljoner kronor att placera? Eller entreprenör i stark tillväxt? Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp och berättar mer om vårt erbjudande och hur det kan anpassas efter just dina behov.

Customer service