Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Investeringar – innovationer med tillväxtpotential

Bild på grässtrån.

Det finns både kapital till och lösningar på globala samhällsutmaningar. Men det krävs alltid en kvalificerad matchning för att projekten ska utvecklas.

Genom vår plattform Innovation Forum får du möjlighet att både stötta med din kunskap och investera i innovationer med tillväxtpotential. Bolagen är noga utvalda genom våra samarbeten med Sveriges främsta universitet. Vi erbjuder också riktade investeringar som bidrar till miljömässig och social nytta.

Vi är övertygade om att socialt entreprenörskap och innovationer skapar en bättre värld. Därför driver vi ett antal olika projekt och nätverk där vi tillsammans med våra kunder delar med oss av vår tid och kompetens. Vår gemensamma drivkraft är att omsätta innovationer i praktiken – innovationer som skapar nya lösningar på vår tids stora samhällsutmaningar.

Kontakta oss

Kontakta din private banker eller service co-ordinator för mer information om hur du kan börja investera i innovationer med tillväxtpotential.

Customer service