Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Private Banking – från förmögenhet till frihet

Du har ambitioner med din förmögenhet. Vi hjälper dig uppnå dem genom expertis, innovation och ett stort internationellt nätverk. Och det viktigaste av allt – den personliga relationen.

I över 160 år har vi varit en anförtrodd partner till några av Nordens mest framgångsrika entreprenörer, familjer och stiftelser. Det har gett oss en djup förståelse för de unika behov en betydande förmögenhet skapar.

Stiftelser och filantropi

Så hjälper vi dig


Proaktiv och professionell investeringsrådgivning

Med våra topprankade analytiker, förvaltare och investeringsexperter i ryggen får du ett övertag på marknaden.

Få hjälp med investeringar


Next generation

Oberoende experter. Skräddarsydda utbildningar. Vi ser vi till att ni är väl förberedda den dag det är dags för nästa generation att ta över.

Läs om Next generation

Filantropi – ett sätt att göra skillnad

För att du verkligen ska kunna skapa varaktig förändring blir det allt viktigare att hitta rätt projekt som engagerar och går att utvärdera.

Så kan du göra skillnad


Hållbara investeringar

Som bank påverkar vi både människor, miljö och samhälle genom hur vi agerar.Därför strävar vi hela tiden efter att hitta hållbara lösningar för din ekonomi.

Läs mer om investeringar med hållbarhetsfokus


Hjälp i utlandet

Genom vårt internationella nätverk med representation i tolv länder har vi lång erfarenhet av att hjälpa våra kunder komma tillrätta i sitt nya hemland.

Läs mer våra tjänster utomlands


Helhetslösning för entreprenörer

Din företagsrådgivare och ditt private banking-team samarbetar tätt och är väl insatta i komplexiteten i varje entreprenörsresa.

Private Banking för entreprenörer

Bli kund hos SEB Private Banking

Är du privatperson med mer än 2 miljoner kronor att placera? Är en entreprenör i stark tillväxt? Eller vill etablera ett Family Office eller ha en partner till ditt befintliga? Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp och berättar mer om vårt erbjudande och hur det kan anpassas efter just dina behov.

Våra mest populära rapporter

Få koll på börsen, trender och världsekonomin med vår topprankade analys och expertkommentarer.

 

Customer service