Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Stöd till entreprenörer och unga

En kvinna och en man håller ett mätinstrument över växter.

Att unga personer och företag får möjlighet att utvecklas ger förutsättningar för att tackla många av de utmaningar som vi står inför.

Vi är övertygade om att entreprenöriellt tänkande och innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld. Vi vet också att de flesta nya jobb skapas bland mindre företag.

Vår tradition av att stödja entreprenörer är lång. Vi gör det i vår dagliga verksamhet, liksom i samarbete med väletablerade organisationer som främjar entreprenörskap i alla dess faser. 

Framtidssatsningar för barn och unga

Vi engagerar oss även för barn och unga samt för kunskap och utbildning. Mentor, El Sistema och Ung Företagsamhet är några av de organisationer som vi stödjer och där våra medarbetare kan bidra med sin kunskap, livserfarenhet och genom att vara vuxna förebilder. Kort sagt vill vi vara med och bygga ett samhälle som vi alla vill och kan vara en del av.

Customer service