Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Allt om coronavirusets påverkan på din ekonomi

I takt med coronavirusets spridning har världens ekonomier satts i gungning. Här hittar du aktuell information som rör dina bankärenden och våra kommentarer om marknadsläget. Vi följer utvecklingen och uppdaterar sidan kontinuerligt.

Skydda dig mot bedrägeriförsök

I oroliga tider brukar bedrägeriförsöken öka. Vi vill därför påminna våra kunder om att aldrig ge bort koder och att aldrig starta och använda BankID på uppmaning av någon som kontaktat dig. Här finner du ytterligare tips på hur du skyddar dig mot bedrägeriförsök.
Så skyddar du dig

Hjälp för dig med Vårdförsäkring

Här hittar du viktiga telefonnummer och mer information om din vårdförsäkring
För dig med Vårdförsäkring

Håll dig uppdaterad med SEB Morgon

Varje morgon sammanfattar våra experter gårdagen och nattens viktigaste händelser som påverkar ekonomin.

Riksbanken och de 500 miljarderna

En vanlig fråga vi får är hur de pengar Riksbanken ställt till bankernas förfogande egentligen fungerar. Vår privatekonom Jens Magnusson vet och kan förklara.

Johan Torgeby

”Vi ska hjälpa våra kunder”

Vi finns här. Vår högsta prioritet är våra kunder, att se till så att företagen kan fortsätta att bedriva sina verksamheter, samt att hålla de finansiella marknaderna öppna. Läs hela intervjun med vår vd Johan Torgeby.

Hela intervjun med Johan Torgeby
Read the interview in English

Försiktighetsåtgärder för att skydda vår verksamhet och våra kunder

SEB följer utvecklingen kring det nya coronaviruset noggrant och har tagit en rad försiktighetsåtgärder för att säkerställa kontinuiteten i vår verksamhet samt värna våra kunders och anställdas hälsa. Vi står väl rustade och är väl förberedda på att hjälpa våra kunder.

Ta den digitala vägen till banken

Om du har varit i ett högriskland för covid-19 eller träffat någon som är smittad så ber vi dig att vänta 14 dagar med att komma in på vårt kontor. Det gäller även om du upplever sjukdomssymtom som hosta och feber. 

Customer service