Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Coronautbrottet
– våra råd till dig som företagare

Vi finns här. Vår högsta prioritet är dig som kund och att se till att du kan fortsätta med din verksamhet. Just nu är det många som hör av sig, och därför kan det ta lite längre tid att komma i kontakt med oss. Här har vi samlat aktuell information och vad du kan tänka på.

Håll dig uppdaterad med SEB Morgon

Varje morgon sammanfattar våra experter gårdagen och nattens viktigaste händelser som påverkar ekonomin.

Ansök om företagslån

Du kan låna i flera olika valutor, med fasta eller rörliga räntor och med individuellt anpassad återbetalningstid. Prissättningen är individuell utifrån ditt företags behov.

Behöver du hjälp och stöd i rådande läge?

Lämna dina uppgifter så ringer vi upp så snart som möjligt.

Tack för din ansökan. Coronautbrottet påverkar både vår bemanning och våra svarstider. Vi gör vårt yttersta för att så snabbt som möjligt återkomma till dig.

Skydda dig mot bedrägeriförsök

I oroliga tider brukar bedrägeriförsöken öka. Vi vill därför påminna våra kunder om att aldrig ge bort koder och att aldrig starta och använda BankID på uppmaning av någon som kontaktat dig. Här finner du ytterligare tips på hur du skyddar dig mot bedrägeriförsök.
Så skyddar du dig

Johan Torgeby

”Vi ska hjälpa våra kunder”

Vi finns här. Vår högsta prioritet är våra kunder, att se till så att företagen kan fortsätta att bedriva sina verksamheter, samt att hålla de finansiella marknaderna öppna. Läs hela intervjun med vår vd Johan Torgeby.

Hela intervjun med Johan Torgeby
Read the interview in English

Customer service