Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Din webbläsare är för gammal. För en bättre och säkrare användarupplevelse rekommenderar vi att du byter webbläsare.

Rekommenderade webbläsare

 

Våra råd till dig som företagare under pandemin

Vi finns här. Vår högsta prioritet är dig som kund och att se till att du kan fortsätta med din verksamhet under tiden pandemin pågår. Här har vi samlat aktuell information och vad du bör tänka på.

Skydda dig mot bedrägeriförsök

I oroliga tider brukar bedrägeriförsöken öka. Vi vill därför påminna våra kunder om att aldrig ge bort koder och att aldrig starta och använda BankID på uppmaning av någon som kontaktat dig. Här finner du ytterligare tips på hur du skyddar dig mot bedrägeriförsök.
Så skyddar du dig

Initiativ för att stötta företagare under coronakrisen

Kriser kräver radikala lösningar. Tillsammans med våra samarbetspartners sparkar vi nu igång initiativ där du som företagare kan få hjälp med att klara av utmaningarna. Och där du även själv kan bidra med innovativa lösningar. Kriser skapar nämligen unika förutsättningar för nytt tänkande.

Corona Cup

Med Corona Cup vill vi tillsammans med andra företag och organisationer bidra till att hitta proaktiva och innovativa lösningar på de utmaningar som Covid 19 och framtida kriser orsakar.
Läs mer om hur du kan bidra

Founder- ER

Ett nybildat entreprenörsnätverk som erbjuder kostnadsfri ”första hjälpen” till startupbolag i tillväxtfas som drabbats av coronakrisen.
Läs mer och kontakta Founder-ER

Nyföretagarhjälpen

Ett initiativ från Nyföretagarcentrum där SEB:s experter vägleder nystartade företag under coronakrisen. Ta del av kostnadsfria webinarer och andra erbjudanden.
Läs mer och kontakta nyforetagarhjalpen.se

Customer service