Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Coronautbrottet
– våra råd till dig som företagare

Vi finns här. Vår högsta prioritet är dig som kund och att se till att du kan fortsätta med din verksamhet. Just nu är det många som hör av sig, och därför kan det ta lite längre tid att komma i kontakt med oss. Här har vi samlat aktuell information och vad du kan tänka på.

Nu kan företag söka omställningsstöd

Från och med den 22 juni 2020 kan du ansöka omställningsstöd via Skatteverket. Stödet lämnas till företag vars omsättning minskat med mer än 30 procent under mars och april på grund av coronapandemin. Vår företagsekonom Americo Fernández berättar mer.

5 tips på hur du förbättrar din likviditet

För en del företag behöver inte en ökad skuldsättning vara lösningen på de ekonomiska konsekvenser av coronautbrottet. Här är fem konkreta tips på hur du kan öka likviditeten – och som inte innebär mer lån.

Behöver du hjälp och stöd i rådande läge?

Lämna ditt nummer så ringer vi upp så snart som möjligt.

Tack så mycket!

Vi hör av oss till dig så fort vi kan.

Hoppsan!

Något gick fel. Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!

Skydda dig mot bedrägeriförsök

I oroliga tider brukar bedrägeriförsöken öka. Vi vill därför påminna våra kunder om att aldrig ge bort koder och att aldrig starta och använda BankID på uppmaning av någon som kontaktat dig. Här finner du ytterligare tips på hur du skyddar dig mot bedrägeriförsök.
Så skyddar du dig

Initiativ för att stötta företagare under coronakrisen

Kriser kräver radikala lösningar. Tillsammans med våra samarbetspartners sparkar vi nu igång initiativ där du som företagare kan få hjälp med att klara av utmaningarna. Och där du även själv kan bidra med innovativa lösningar. Kriser skapar nämligen unika förutsättningar för nytt tänkande.

Corona Cup

Med Corona Cup vill vi tillsammans med andra företag och organisationer bidra till att hitta proaktiva och innovativa lösningar på de utmaningar som Covid 19 och framtida kriser orsakar.
Läs mer om hur du kan bidra

Founder- ER

Ett nybildat entreprenörsnätverk som erbjuder kostnadsfri ”första hjälpen” till startupbolag i tillväxtfas som drabbats av coronakrisen.
Läs mer och kontakta Founder-ER

Nyföretagarhjälpen

Ett initiativ från Nyföretagarcentrum där SEB:s experter vägleder nystartade företag under coronakrisen. Ta del av kostnadsfria webinarer och andra erbjudanden.
Läs mer och kontakta nyforetagarhjalpen.se

Customer service