Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

SEB utvecklar nytt koncept tillsammans med kunder

Foto på SEB:s bankkontor på Stureplan i Stockholm.

Samtidigt som allt fler vill göra sina bankärenden i mobilen, tycker våra kunder att det personliga mötet är en viktig del i relationen med banken. Därför har vi öppnat en helt ny typ av bankkontor på Stureplan i Stockholm.

– Tanken är att testa och utveckla helt nya mötesplatskoncept tillsammans med våra kunder i de nya lokalerna. Detta är en av flera prototyper som vi just nu arbetar med och konceptet utvecklas och förnyas kontinuerligt utifrån den feedback som vi får från våra kunder, säger Christoffer Malmer, co-head för division Företag & privatkunder.

När du kommer in i lokalen på Stureplan känns den helt annorlunda än ett traditionellt bankkontor. Här finns inga höga diskar, kopiatorer, broschyrer eller kölappar. Du får hjälp med allt från enklare bankärenden i din egen mobil till att utveckla dina affärsidéer tillsammans med oss eller någon av våra partner. Du kan delta i seminarier, workshoppar och nätverksträffar. Eller koppla upp dig med en rådgivare via skärm.

En viktig input från våra kunder var mer flexibla öppettider. Därför har Stureplanskontoret öppet alla dagar: måndag–fredag 8–20 och lördag–söndag 10–16.

Under december gästas dessutom Stureplanskontoret av en Startup Store där unga entreprenörer får möjlighet att visa upp och sälja sina innovativa produkter.

Välkommen att besöka framtidens kontor!
Anmäl dig redan nu till kommande event

Customer service