Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Fyra nyheter i privatappen

Se dina aktiedepåer eller gör en extra bolåneamortering – direkt i appen. Nu har vi flera nyheter som underlättar för dig i dina bankärenden.

I mitten av mars uppdaterade vi privatappen med fyra nya funktioner.

SEB privatapp

Se dina aktiedepåer

Nu är det möjligt att se de flesta typer av aktiedepåer under menyvalet Spara. Det har tidigare bara gått att göra på Internetbanken. Det som skiljer åt från internetbanken är att appen inte visar aktierekommendationer eller analyser.

Se dina reserverade transaktioner för kreditkort direkt

Nu kan du se dina reserverade transaktioner för kreditkort på till exempel SEB Credit och SEB Corporate direkt när kortet använts. Samma funktion kommer senare att finnas på internetbanken.

Amortera extra i appen

På bolån med tre månader ränta kan du som kund själv göra extra amorteringar i SEB:s privatapp och på Internetbanken.

Uppdatera dina kunduppgifter

Vi ber dig som är kund att med jämna mellanrum uppdatera och bekräfta att vi har korrekta uppgifter. Nu kan du göra det i appen. I ett första skede frågar vi privatpersoner om sysselsättning, politisk utsatt ställning (PEP) och om skattskyldighet.

 

Customer service