Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Fyra nyheter i privatappen

Se dina aktiedepåer eller gör en extra bolåneamortering – direkt i appen. Nu har vi flera nyheter som underlättar för dig i dina bankärenden.

I mitten av mars uppdaterade vi privatappen med fyra nya funktioner.

Se dina aktiedepåer

Nu är det möjligt att se de flesta typer av aktiedepåer under Spara-fliken. Det har tidigare bara varit möjligt på Internetbanken. Det som skiljer åt från Internetbanken är att appen inte visar aktierekommendationer eller analyser.

Se dina reserverade transaktioner för kreditkort direkt

Nu kan du se dina reserverade transaktioner för kreditkort på t ex SEB Credit och SEB Corporate direkt när kortet använts. Samma funktion kommer senare att finnas på internetbanken.

Amortera extra i appen

På vissa typer av bolån kan du som kund själv kunna utföra extra amorteringar i SEB:s privatapp. I första etappen handlar det om att du kan göra en extra amortering på bolån med 3 månaders ränta. Senare under våren blir samma funktion möjlig också på Internetbanken.

Uppdatera dina kunduppgifter

Vi ber dig som är kund att med jämna mellanrum uppdatera och bekräfta att vi har korrekta uppgifter. Nu kan det ske i appen. I ett första skede frågar vi privatpersoner om sysselsättning, politisk utsatt ställning (PEP) och om skattskyldighet.

 

Customer service