Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Få koll på utgifterna med appen

En person som håller en smartphone i handen med SEBs utgiftsdiagram

Hur mycket pengar spenderar du på mat varje månad? På kläder? Vad kostar egentligen bilen? Nu finns en ny funktion i vår app som gör det enkelt för dig att se hur du spenderar dina pengar. Med allt samlat på samma ställe, får du koll på din ekonomi – när som helst, var som helst. 

Med vår app kan du bland annat göra betalningar med kameran, genomföra överföringar mellan dina konton, se nya köp och senaste fakturan för dina kreditkort. Nu har appen utvecklats med ett par nya funktioner:

Automatisk kategorisering

När du köper eller betalar något från ett av dina konton hamnar de flesta av dina utgifter automatiskt i någon av de nio förbestämda kategorierna. Elräkningen läggs till exempel under “Boende” och restaurangbesöket under “Äta ute”. Månadens alla kostnader sammanställs i ett diagram, som visar hur mycket pengar du har spenderat inom varje område. Du kan enkelt överblicka din ekonomi och följa utvecklingen månad för månad.

Påminner eller varnar

I den nya appen finns också en notisfunktion som gör att du får ett meddelande till din mobil när du till exempel får en e-faktura. Det kommer också ett meddelande om saldot på kontot är ovanligt lågt eller om det skett en dubbeldragning.

Vi hoppas att appen hjälper dig att få en ännu bättre översikt över ditt sparande, dina lån och dina transaktioner.
Se videoklippet som visar det nya utgiftsdiagrammet 

Customer service