Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Erbjudande Björn Lundén: 6 månaders kostnadsfri anslutning

Just nu bjuder vi dig som använder Björn Lundén för din bokföring på kostnadsfri anslutning i 6 månader (värde 360 kronor) när du kopplar ihop ditt affärssystem med ditt företagskonto hos oss. Med en automatisk koppling till ditt bankkonto får du en smidigare företagarvardag med effektivare bokföring och mindre risk för manuella fel.

Erbjudandet gäller ett konto och när du ansluter dig senast 31 mars 2021. Erbjudandet riktar sig även till dig som tidigare har använt tjänsten men inte gör det idag.

Så kommer du igång

Du beställer Automatisk bokföring digitalt i vår nya internetbank, Business Arena

Beställ tjänsten i Business Arena

Det här sker med automatik när du ansluter dig:

  • Svenska betalningar skickas direkt till banken.
  • Genomförda betalningar överförs och matchas mot kund- och leverantörsfakturor – redo att bokföras.
  • Kontoutdrag med transaktioner skickas direkt till Björn Lundén för en smidig avstämning.

Så fungerar kopplingen mellan SEB och ett externt affärssystem

Med en automatisk koppling mellan ditt affärssystem och ditt företagskonto blir betalningshanteringen och konteringen mer effektiv. Det beror på att betalfiler och rapporter med kontohändelser överförs automatiskt mellan systemen, vilket innebär att du slipper mellanlagra filerna på datorn. När du utför transaktioner på ditt företagskonto får du återrapportering direkt till affärssystemet, vilket förenklar administrationen för dig som företagare.

Företagets låneutrymme

Som kund hos Björn Lundén kan du även ansluta dig till en ny tjänst där du dagligen kan se ditt företags låneutrymme. Det gör processen snabbare och smidigare den dag du behöver ansöka om finansiering.

Customer service