Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Bra att tänka på innan årsskiftet

Under de sista dagarna innan jul och nyår har vi ett ökat tryck på SEB och vi vill därför påminna om att ha framförhållning med det som är viktigt för föreningen att få klart.

  • Kommer det att ske byte av hela eller delar av en styrelse kan det vara klokt att se över Internetbank och fullmakter som behöver bytas.
  • Har ni omsättning på lån vid årsskiftet behöver vi få in Val av villkors-blankett i god tid för att det ska hinna registreras, kan annars påverka Engagemangsbeskedet som skickas ut efter årsskiftet.
  • Många vill denna tid på året göra extra amorteringar på sina bolån. Det snabbaste sättet är att i god tid (tidigast 1 månad och senast 2 veckor innan) beställa en avi som vi kan skicka ut till förvaltaren eller den som sköter ekonomin för föreningen. Sista veckan innan jul kan det bli svårt att hinna få igenom en extra amortering.
  • Vill man vara ute i tid för Engagemangsbesked så är det också bra att via sin Internetbank beställa en sådan. Även om man har automatiskt årligt utskick så behöver alla extra besked till revisor att beställas denna väg.v Gå in under fliken Kundservice/Beställ/Engagemangssammanställning.
  • Byte av förvaltare – meddela din bankkontakt och uppdatera eventuella fullmakter och ny adress dit låneavier skall gå. Tex en inläsningscentral som förvaltaren använder.
Customer service