Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Vår Startup shop i Båstad

Vi har bjudit in ett antal spännande företag och entreprenörer att visa upp sig och sina produkter under Swedish Open i vår Startup shop.

Varför Startup shop? Ur vårt perspektiv handlar Startup shop om att inspirera fler att starta eget och lyfta fram goda exempel på personer som har vågat ta steget. Vi är nämligen övertygade om att entreprenörskap och innovation behövs för att skapa ett bättre samhälle.

Eldstickan

Tändstickor ligger på många köks- och vardagsrumsbord runt om i landet. Så vanliga att vi knappt lägger märket till dem men Martina Kaski såg dem med nya ögon och förvandlade dem till en snygg inredningsdetalj.

Flic

Joakim Westlund, Pranav Kosuri, Amir Sharifat började se på mobilanvändandet på ett nytt sätt. Resultatet blev Flic. Med knappen kan du nå dina tre favoritfunktioner i din Smartphone enklare än någonsin förr. Med ett klick, dubbelklick eller genom att hålla inne knappen väljer du vilken funktion som ska aktiveras. Till exempel spela musik eller styra dina smarta lampor.
Läs mer på flic.io

Freedesk

Världens enklaste ståbord som snyggt, smidigt och elegant förvandlar vilken arbetsyta som helst från passiv till aktiv. Med nio olika steg höjer och sänker du bordsskivan till den höjd som passar dig. Lätt att ha med sig och snygg design som passar in överallt. Stefan Westergård är innovatören som står bakom Freedesk. Använd rabattkod SEB och få 50% rabatt.
Läs mer och beställ på thefreedesk.se

Le Cord

Le Cord bildades av Axel och Christian Isberg när de gjorde research kring design, konst och konsumentelektronik. Utbudet av deras Applelicenserade laddningskablar och hörlurar finns i en bred palett av material och färger. Snyggt paketerat och tillgängligt i butiker världen över.
Läs mer på lecord.com

Page Anchor

Bokmärket som inte bara håller koll på var du är utan också ser till att du stannar där. Utformat som ett ankare håller den uppslaget uppe på ett elegant sätt. Perfekt för kokböcker, kurslitteratur eller när helst du vill läsa "handsfree". Denna vackra detalj är tillverkad i rostfritt stål som sedan pläteras i roséguld, platina, svart eller guld för att ge dess eleganta utseende. Bokmärket fungerar med böcker i alla storlekar utan att skada bokryggen.
Läs mer på page-anchor.com

Northmans

Northmans kombinerar försäljning av design och heminredning med socialt ansvarstagande. När du handlar skänks 5 % till välgörenhet. Sortimentet består av välkända varumärken och designers. Samarbetet sker med sex olika välgörenhetsorganisationer och du kan följa insamlingen på hemsidan. Ett nytt sätt att se på välgörenhet, snygga grejer med lite extra omtanke på köpet.
Läs mer på northmans.se

Rutil Jewelry

Louise Nilsson tog över guldsmedjan i Linköping och fortsatte en 50-årig tradition. Hon började titta på smyckena på ett nytt sätt och bjöd in kunderna i designarbetet för att skapa personliga smycken. Smyckena är tillverkade i 925 sterlingsilver, 18k guld, ädelstenar och går att få personligt designade.
Läs mer på rutil.se

Swedhook

Swedhook är en smart portabel universalkrok som du kan ha med dig överallt, både till vardags och på resan. Perfekt när alla galgar är upptagna! Den funkar att hänga på hatthyllan på jobbet, på semestern, i husbilen eller båten. Swedhook är flexibel och kan hängas upp och ner och klarar även grövre stänger som barnvagnshandtag. Endast din fantasi sätter krokens begränsningar. Innovatör: Dennis Eriksson.
Läs mer på swedhook.com

FixCandle

Med FixCandle kan du placera ljus fritt. Direkt på stenar, kakelplattor, glasskivor eller var du vill. FixCandle är ett ljusklister som även löser problemet med ljus som står ostadigt i sina stakar. Lena och Eddie Dyfverman är innovatörerna som får oss att se helt nya möjligheter med stearinljus. FixCandle är återanvändningsbart och tillverkat i Sverige.
Läs mer på fixcandle.com

Customer service