Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Nu kan ännu fler affärssystem integreras med ditt företagskonto hos SEB

När du kopplar ihop ditt företagskonto hos SEB med ditt affärssystem blir företagets vardagsekonomi smidigare. Nu lanserar SEB samarbeten med tre nya leverantörer – Pgero, Xledger och Hogia. Dessutom uppdateras integrationen med Visma.

De nya samarbetena betyder att du som har ett affärssystem från Pgero, Xledger eller Hogia kommer att kunna få återrapportering direkt till systemet när du utför transaktioner på ditt företagskonto. Alexander Glaerum, channel specialist på SEB, kommenterar det så här:

- Vår långsiktiga strategi och ambition med integrationstjänster för affärssystem är att ständigt ligga i framkant. När lösningen nu utökas med tre nya leverantörer förenklas den ekonomiska administrationen för fler av våra företagskunder.
En annan nyhet är att SEB uppdaterar sin integration med Visma ekonomi. Det innebär bland annat att du själv kan välja om du vill slutgodkänna betalfilerna i Visma eEkonomi eller på internetbanken företag, innan de skickas för betalning. Du behöver heller inte längre ladda upp betalfilerna manuellt på internetbanken. När betalningarna har gått iväg skickas dessutom en avprickningslista automatiskt tillbaka
till Visma eEkonomi.

Så fungerar kopplingen mellan ett företagskonto hos SEB och ett externt affärssystem

När ditt företag kopplar ihop sitt företagskonto hos SEB med sitt affärssystem blir betalningshanteringen och konteringen mer effektiv. Det beror på att betalfiler och rapporter med kontohändelser överförs automatiskt mellan systemen.

För att komma igång med kopplingen behöver ditt företag skaffa ett integrationspaket hos SEB. En förutsättning för att integrationspaketet ska fungera fullt ut är att du behåller samtliga produkter i paketet, för samtliga konton som ska ingå. Paketet innehåller:

  • Leverantörsbetalningar
  • Leverantörsbetalningar till utlandet
  • Bankgiroinbetalningar
  • Återrapportering

När allting är på plats är ditt företag redo för en enklare vardag.

De här leverantörerna har SEB idag integration med:

Visma Software International AS (Autopay)
Visma SPCS (E-ekonomi)
Zalaris HR Services Sverige AB
PE Accounting
Accountor Finago AB (Procountor)
ZETH DATA AS
Hogia Infrastructure Products AB
Fortnox AB
Pagero AB
Wint AB
Aditro Shared Service Oyj
Xledger

Customer service