Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

SEB på Elmia Lantbruk

Kom förbi vårt mobila bankkontor med lounge den 24-26 oktober. Ta en kopp kaffe och vila benen en stund medan du hälsar på våra experter inom ekonomi för skog, jordbruk och de gröna näringarna. Du hittar oss i monter MG01:12.

Träffa våra gäster som är specialiserade inom handel av virke, spannmål och ekonomistyrning som berättar mer om hur du kan utveckla din verksamhet.

Vår bankbuss.

Passa på att göra dina bankärenden

Med oss på mässan har vi också vårt mobila bankkontor. Så passa på att ställa frågor om din ekonomi, boka tid för rådgivning eller göra bankärenden.

Årets stora lantbruksmässa i Jönköping

Elmia Lantbruk är affärsarenan som skapar förutsättningar för ett starkt svenskt lantbruk. Ett hållbart och lönsamt lantbruk med tillväxt. Ett lantbruk där det finns plats för såväl ett stort hjärta för näringen, som en nyfikenhet på innovativa vägar framåt i en konkurrensutsatt och allt mer digital värld.

Har du frågor redan nu om vårt erbjudande till dig? Hör av dig till Joakim Larsson, som är affärsansvarig för de gröna näringarna på SEB, på telefon 070-739 10 87 eller mejl joakim.larsson@seb.se

Öppettider: Onsdag - fredag 09.00-17.00

Välkommen till den nationella fackmässan för hela det svenska lantbruket.

Adressen till Elmiamässan är Elmiavägen 15, 554 54 Jönköping. Så här hittar du till Elmia, beroende på varifrån du kommer: 

  1. Om du kommer norrifrån: Följ E4:an söderut från Stockholm. Efter Huskvarna tar du första avfarten mot Elmia, avfart 99. Följ skyltarna till Elmia.
  2. Om du kommer söderifrån: Följ E4:an i riktning mot Stockholm. Från Ekhagsmotet, avfart 98, finns skyltning som visar vägen till Elmia.
  3. Om du kommer västerifrån: Följ riksväg 40 till Jönköping och fortsätt att köra på E4:an mot Stockholm. Från Ekhagsmotet, avfart 98, finns skyltning som visar vägen till Elmia.
  4. Om du kommer österifrån: Från väg 31 följer du skyltningen från Ekhagsmotet till Elmia.

Öppettider 2018

  • onsdag 24 okt kl 9-17
  • torsdag 25 okt kl 9-17
  • fredag 26 okt kl 9-17

Besök även webbplatsen.
Elmia Lantbruk

Customer service