Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

SEB på Borgeby Fältdagar

Ett stort fält i solnedgång.

Välkommen till vårt branschtorg under Borgeby Fältdagar 26-27 juni. Hos oss kan du vila benen en stund samtidigt som du träffar våra experter inom Skog och lantbruk. Kanske har du sett något intressant på mässan som du vill köpa? Passa då på att prata finansiering med oss.

Träffa oss på plats

Ta tillfället i akt att diskutera aktuella frågor med våra experter och samarbetspartners: Marknaden för skog och lantbruksfastigheter? Vilket är bästa sättet att finansiera sina investeringar? Hur förvaltar du egendomen på bästa sätt? Hur ser marknaden ut för spannmål och hur gör man för att prissäkra genom råvaror. Och har du åsikter som du vill föra fram så kommer några av lantbrukets mest initierade journalister att finnas på plats.

Du hittar oss i monter S200. Hoppas vi ses!

Foto HIR Skåne

Jordnära fackmässa i fält

Årets tema är vatten och fokusgrödan är potatis.

Borgeby Fältdagar är lantbruksmässan i fält. En jordnära fackmässa med tydlig inriktning på den professionella lantbrukaren och en mötesplats för alla som har lantbruk som främsta intresse och sysselsättning. Varje år möts över 380 svenska och internationella utställare och runt 20 000 besökare under två fullmatade dagar i slutet av juni. Mässan erbjuder en unik kombination av utställande företag för lantbruk och trädgård, demoodlingar, praktiska maskindemonstrationer och intressanta seminarier.

Har du frågor redan nu om vårt erbjudande till dig? Hör av dig till Joakim Larsson, som är ansvarig för skog och lantbruk på SEB, på telefon 070-739 10 87 eller mejl joakim.larsson@seb.se

Öppettider 2019

  • onsdag 26 juni kl 9-18
  • torsdag 27 juni kl 9-17

Besök även webbplatsen.
Borgeby Fältdagar

Customer service