Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Markägare

Närbild på gröna blad.

Fastighetslån för markägare

Med vårt fastighetslån för markägare får du en individuellt anpassad återbetalningstid. Lånet går att få med fast eller rörlig ränta och du kan själv välja ränteomsättningsdag.
Fastighetslån

Enkla firman för markägare

Som markägare är du enskild näringsidkare och måste ta hänsyn både till företagets och din privata ekonomi. Med Enkla firman får du tillgång till tjänster som gör det enklare att hålla isär dina egna och företagets pengar. Dessutom får du tillgång till kvalificerad rådgivning med en ordentlig affärsgenomgång varje år.

Förmögenhetsförvaltning och generationsskifte

Vi har specialistkompetens för hela flödet inför, under och efter en försäljning eller överlåtelse, till exempel vid ett generationsskifte. Som enskild näringsidkare är det också viktigt att hålla isär dina egna och ditt företags pengar eftersom du omfattas av speciella regler när det gäller placeringar. Våra experter inom förmögenhetsförvaltning, juridik och skatter hjälper dig att se över detta.

Årlig genomgång

I vårt erbjudande ingår minst ett affärssamtal varje år vi erbjuder en ordentlig affärsgenomgång av hela din ekonomiska situation.

Skapa värde med jakt och fiske

För dig som markägare kan jakt- och fiskemöjligheter vara en väg till värdeökning. Vår expert Joakim Larsson tipsar om hur du kan utveckla din skog- och lantbruksfastighet samtidigt som du främjar miljön och den biologiska mångfalden.
Läs Joakims inlägg på Make it

Kontakta oss

Kvalificerad hjälp och rådgivning
Vi finns tillhands när du behöver oss. Genom din rådgivare får du tillgång till all den expertis som finns samlad hos oss och dessutom får du personlig rådgivning dygnet runt, alla dagar på Telefonbanken företag.

Customer service