Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Hållbar tjänstepensionslösning

För de flesta företag är det idag en självklarhet att erbjuda hållbara produkter och tjänster. Men hållbart företagande har fler dimensioner. Genom att erbjuda dina medarbetare ett hållbart pensionssparande tar du nästa steg för att fullt ut integrera hållbarhet i din verksamhet. Det stärker ditt varumärke ytterligare – både gentemot kunder och medarbetare.

Ring upp mig

Fyll i ditt telefonnummer så ringer vi upp dig. 

Vill du ringa oss istället? Du når oss på 0771-43 10 00
Öppet måndag–fredag 8–16.30

Tack så mycket!

Vi hör av oss till dig så fort vi kan.

Hoppsan!

Något gick fel. Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!

Hållbara tjänstepensioner – en kvalitetsstämpel som stärker företagets attraktionskraft

Enligt en undersökning av Fondbolagens förening uppger 49 procent av spararna att de väljer en hållbar fond för att undvika vissa bolag och branscher. Med vår hållbara tjänstepensionslösning kan du erbjuda dina medarbetare ett brett utbud av hållbara fonder. På så sätt kan både du och dina medarbetare påverka omställningen mot ett mer hållbart och klimatsmart samhälle.

Med vårt hållbarhetspaket får dina medarbetare 10 procent rabatt på avgiften på ett brett utbud av hållbara fonder. Självklart har de också tillgång till vårt övriga fondutbud, men då till ordinarie pris. De får även individuell pensionsrådgivning, och du som arbetsgivare erbjuds en rapport som synliggör andelen hållbara innehav i företagets pensionskapital. Du och dina medarbetare får mer insyn, transparens och makt att påverka.

Läs mer om tjänstepension

Customer service