Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Hållbar tjänstepensionslösning

För de flesta företag är det idag en självklarhet att erbjuda hållbara produkter och tjänster. Men hållbart företagande har fler dimensioner. Genom att erbjuda dina medarbetare ett hållbart pensionssparande* tar du nästa steg för att fullt ut integrera hållbarhet i din verksamhet. Det stärker ditt varumärke ytterligare – både gentemot kunder och medarbetare.

*Hållbar tjänstepension och hållbarhetspaketet innebär bland annat att du får tillgång till ett brett utbud av hållbara fonder med 10 procent rabatt på fondens förvaltningsavgift. SEB:s hållbara fonder investerar i företag som följer internationella normer och riktlinjer inom mänskliga rättigheter, arbetsförhållanden, miljö samt korruption.

Bli uppringd

Du kan lämna ditt nummer för att bli uppringd under våra öppettider, vardagar klockan 8–16.30.

Hållbara tjänstepensioner – en kvalitetsstämpel som stärker företagets attraktionskraft

Enligt en undersökning av Fondbolagens förening uppger 49 procent av spararna att de väljer en hållbar fond för att undvika vissa bolag och branscher. Med vår hållbara tjänstepensionslösning kan du erbjuda dina medarbetare ett brett utbud av hållbara fonder. På så sätt kan både du och dina medarbetare påverka omställningen mot ett mer hållbart och klimatsmart samhälle.

Med vårt hållbarhetspaket får dina medarbetare 10 procent rabatt på avgiften på ett brett utbud av hållbara fonder. Självklart har de också tillgång till vårt övriga fondutbud, men då till ordinarie pris. De får även individuell pensionsrådgivning, och du som arbetsgivare erbjuds en rapport som synliggör andelen hållbara innehav i företagets pensionskapital. Du och dina medarbetare får mer insyn, transparens och makt att påverka.

Läs mer om tjänstepension

Customer service