Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Din webbläsare är för gammal. För en bättre och säkrare användarupplevelse rekommenderar vi att du byter webbläsare.

Rekommenderade webbläsare

 

Tillväxtbostäder

Tillväxtbostäder

En unik bostadskö för företag

Genom sitt koncept Tillväxtbostäder erbjuder Trede Tillväxtbostäder Sveriges första bostadskö för tillväxtbolag. Att stå i bostadskön kostar inget.

Vad kan Tillväxtbostäder erbjuda?

Bostäder ska inte vara ett hinder när snabbväxande företag vill anställa rätt kompetens. Därför ger Tillväxtbostäder ditt tillväxtbolag möjlighet att gå med i en unik bostadskö för företag, så att du snabbare kan hitta bostäder till dina anställda.

En personalbostad från Tillväxtbostäder används som en vanlig bostad av en anställd, men hyrs av dig som arbetsgivare.

Vem passar tjänsten för?

Tillväxtbostäder riktar sig främst till tillväxtbolag inom alla branscher. Ditt företag behöver omsätta minst 10 miljoner och ha en ambition att växa.

Det här är Trede Tillväxtbostäder

Trede Tillväxtbostäder verkar för en mer hållbar fastighetsmiljö. Konceptet Tillväxtbostäder skapades då ett av de största hindren för tillväxt för dagens företag i Sverige är bostadsbristen.

Ställ ditt företag i bostadskön

För att ställa dig i kön behöver du bara registrera ditt företag som bostadssökande hos Tillväxtbostäder. Kötiden börjar räknas direkt när du registrerar dig. Som Greenhouse-kund i SEB har du förtur i kön.
Läs mer och ställ ditt företag i bostadskön

Kontakta oss

Om du vill veta mer om hur Tillväxtbostäder kan hjälpa ditt företag är du välkommen att prata med din rådgivare eller ringa oss vardagar 8–18.

Customer service