Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

ScaleUp Academy

Kraftfullt tillväxtprogram för din expansion

ScaleUp Academy är ett tillväxtprogram som bygger på en beprövad metodik som hjälpt tusentals företag att frigöra sin tillväxtpotential.

Vad kan ScaleUp Academy erbjuda?

ScaleUp Academy är ett kraftfullt tillväxtprogram som är skräddarsytt för små och medelstora företag. Programmet bygger på en beprövad metodik och best practice från framgångsrika tillväxtbolag över hela världen. Tillsammans med likasinnade företag och under ledning av den erfarna entreprenören och ScaleUp-experten Pelle Tornell, får du metodiken för att prioritera rätt åtgärder vid rätt tidpunkt.

Under tolv månader arbetar du konkret med strategi, handlingsplan, organisation och kassaflöde. Du coachas av erfarna entreprenörer och experter inom strategi, ledarskap, försäljning, digitalisering, marknadsföring och rekrytering. Programmet består av tolv moduler och har fysiska träffar varje månad för att säkerställa att du får rätt stöd för att genomföra din handlingsplan.

Som kund hos oss får du förmånliga priser på de tjänster och paket som vi har tagit fram tillsammans med våra samarbetspartner. Partnerföretagen erbjuder även en kostnadsfri behovsanalys, för att kunna föreslå lösningar utifrån just dina behov.

Vem passar tjänsten för?

ScaleUp Academy riktar sig mot tillväxtföretag inom alla branscher som har en bevisad affärsmodell, minst 15 miljoner i omsättning eller 20–120 anställda, har en hög ambition att utvecklas och är beredda att satsa för att ta företaget till nästa fas.

Det här är ScaleUp Academy

ScaleUp Academy är ett tillväxtprogram för företag med höga tillväxtambitioner och som vill ha konkret stöd för att ta sitt företag till nästa fas. Programmet erbjuds för första gången i Sverige i ett samarbete mellan SEB Greenhouse och ScaleUp Academy.

Kontakta oss

Om du vill veta mer om hur ScaleUp Academy kan hjälpa ditt företag är du välkommen att prata med din rådgivare eller ringa oss vardagar 8–18.

Customer service