Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Result Nordics

Utvecklingsprogram för din expansion

Behöver du praktisk vägledning för att ta nästa steg i din tillväxt? Result har hjälpt över 350 bolag att etablera sig runtom i världen och har lång erfarenhet av att hjälpa företag med tillväxtambitioner.

Vad kan Result Nordics erbjuda?

Result börjar med att göra en analys av ditt företags behov, situation och önskemål. Utifrån analysen kan de erbjuda flera olika tjänster som hjälper ditt företag att växa och expandera, både i Sverige och internationellt. Result hjälper dig genom analyser, rådgivning och konkreta expansionsstrategier utifrån den expansionsfas som ditt företag befinner sig i. De kan också ge dig aktivt stöd under hela genomförandet av dina expansionsplaner.

Som kund hos oss får du förmånliga priser på de tjänster och paket som vi har tagit fram tillsammans med våra samarbetspartner. Partnerföretagen erbjuder även en kostnadsfri behovsanalys, för att kunna föreslå lösningar utifrån just dina behov.

Vem passar tjänsten för?

Result riktar sig främst till företag med stark tillväxt och en bevisad affärsmodell inom teknologi, digitalisering och tjänsteintensiva branscher. Ditt företag bör omsätta minst 10 miljoner och ha en ambition att växa, antingen i Sverige eller internationellt.

Det här Result Nordics

Result är en ledande aktör inom tillväxt- och internationaliseringsstöd. Result erbjuder utvecklingsprogram som utforskar tillväxtmöjligheter utifrån kundens förutsättningar och ambitioner. Sedan 1999 har Result hjälpt över 350 bolag att etablera sig runtom i världen.

Kontakta oss

Om du vill veta mer om hur Result kan hjälpa ditt företag är du välkommen att prata med din rådgivare eller ringa oss vardagar 8–18.

Customer service