Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Pepins

Väx snabbare med crowdfunding

Vill du ha investerare som bidrar med mer än kapital? Pepins hjälper tillväxtföretag att få tillgång till kapital, kunder och delägarkraft genom crowdfunding.

Vad kan Pepins erbjuda?

Med Pepins crowdfundinglösning kan ditt företag få tillgång till investeringskapital, kunder och marknadsföring i ett enda paket. På handelsplatsen som Pepins tillhandahåller finns såväl privatpersoner som affärsänglar, venture capitalbolag och andra professionella investerare. Genom investerarnas engagemang får du ett stort antal ambassadörer som kan bidra till marknadsföringen av din verksamhet.

Pepins experter hjälper dig genom hela kapitaliseringsprocessen och tar hand om allt från att skriva prospektet till att skapa ett exklusivt forum för delägare och andra intressenter. De samlar också investerarkollektivet i ett holdingbolag så att du bara får en ny direkt delägare.

Som kund hos oss får du förmånliga priser på de tjänster och paket som vi har tagit fram tillsammans med våra samarbetspartners. Partnerföretagen erbjuder även en kostnadsfri behovsanalys, för att kunna föreslå lösningar utifrån just dina behov.

Vem passar tjänsten för?

Pepins riktar sig främst till bolag som har en bevisad affärsmodell, en omsättning på mer än 8 miljoner kronor och ett kapitalbehov på 10–200 miljoner kronor.

Det här är Pepins

Pepins är ett värdepappersbolag som är auktoriserat av Finansinspektionen. De hjälper entreprenörsdrivna tillväxtföretag att få tillgång till kapital, kunder och delägarkraft.

Kontakta oss

Om du vill veta mer om hur Pepins kan hjälpa ditt företag är du välkommen att prata med din rådgivare eller ringa oss vardagar 8–18.

Customer service