Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Flex

Från idé till färdig produkt

Har du en produktidé som du vill förverkliga? Flex hjälper dig att realisera din idé genom en komplett utvecklingskedja – hela vägen från koncept och design till produktion och distribution.

Vad kan Flex erbjuda?

Flex hjälper ditt företag att skapa en färdig produkt utifrån din idé baserat på deras Sketch-to-Scale-koncept. Genom att träffa en av deras experter får du en första konceptutvärdering. Efter utvärderingen kan Flex erbjuda en heldagsworkshop där du arbetar tillsammans med ett team av experter för att vidareutveckla konceptet och få förståelse för de viktigaste komponenterna i din produkt. Du får då även en indikation på vad produktionskostnaden per enhet skulle kunna bli. Genom sin globala närvaro kan Flex erbjuda en komplett utvecklings- och distributionskedja.

Som kund hos oss får du förmånliga priser på de tjänster och paket som vi har tagit fram tillsammans med våra samarbetspartner. Partnerföretagen erbjuder även en kostnadsfri behovsanalys, för att kunna föreslå lösningar utifrån just dina behov.

Vem passar tjänsten för?

Flex arbetar med allt från globala koncerner till mindre tillväxtföretag. Företagen som vänder sig till Flex har ofta en omsättning på mer än 10 miljoner kronor och ett konkret behov av att ta en produkt från idéstadiet till produktion.

Det här är Flex

Flex hjälper företag av alla storlekar med design, tillverkning och distribution av produkter. Med 200 000 anställda på över 100 platser i 30 olika länder kan de hjälpa ditt företag att få en global räckvidd.

Kontakta oss

Om du vill veta mer om hur Flex kan hjälpa ditt företag är du välkommen att prata med din rådgivare eller ringa oss vardagar 8–18.

Customer service