Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Din webbläsare är för gammal. För en bättre och säkrare användarupplevelse rekommenderar vi att du byter webbläsare.

Rekommenderade webbläsare

 

Privatrådgivning för entreprenörer – vi ser hela din ekonomi

En kvinna sitter på ett café och tittar på sin telefon.

Särskilt för dig med ett mindre företag är din privata ekonomi nära sammanflätad med företagets. Därför ser vi alltid till helheten i vår rådgivning för dig som entreprenör.

Genom att gå igenom hela din ekonomi kan vi ge bättre rådgivning och hitta bättre lösningar. Vi kan exempelvis titta på om det finns möjligheter att göra privata investeringar genom tillgångar som finns i företaget, om det finns ett överskott som kan placeras och om du har en tillräckligt stor pensionsavsättning som tryggar din ekonomi på sikt.

Vi kan också se över ditt försäkringsskydd. Med en sjukvårdsförsäkring kan du få snabb tillgång till privat vård och minska risken för att sjukfrånvaron drar ut på tiden. Har du företaget tillsammans med någon annan? Då kan en kompanjonsförsäkring vara aktuell – ett försäkringsskydd ifall något händer med andra delägare av företaget.

Boka rådgivning

Kontakta din rådgivare om du vill boka en tid för rådgivning om hela din ekonomi. 

Private Banking för entreprenörer

Är du grundare till eller delägare i ett eller flera företag i stark tillväxt? Private Banking för entreprenörer hjälper dig med din privata ekonomi så att du kan frigöra tid till att fokusera mer på ditt entreprenörskap.  
Mer om Private Banking för entreprenörer

Kontakta oss

För mer information om hur vi kan hjälpa dig, kontakta våra företagsrådgivare vardagar 8–18.

Customer service