Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Välj rätt tjänster för ditt företag

Ditt företag är bildat. Nu behöver du få några viktiga bitar på plats, som gör att din verksamhet kan fungera och ger dig en bekväm och trygg företagarvardag. Det handlar till exempel om banktjänster för att kunna betala och ta betalt, att hitta ett smidigt bokföringssystem, samt att välja rätt försäkrings- och pensionslösningar.

Kom igång och ta betalt av dina kunder

När den första betalningen från en kund kommer in är du igång på riktigt. Grunden för att kunna ta betalt är du har ett företagskonto och bankgironummer. Det får du genom att skaffa någon av våra paketlösningar Enkla firman och Företagspaketet, som också ger dig ett bankkort kopplat till ditt företagskonto och tillgång till internetbanken.

Vilka betalsätt ska du erbjuda?

Med ett företagskonto med bankgiro på plats är det dags att bestämma vilka betalsätt du ska erbjuda. Vad som passar ditt företag beror på hur dina kunder vill betala och var du ska sälja dina varor eller tjänster.

Ska du sälja på nätet eller i en fysisk butik? Behöver du kunna ta betalt i samband med kundbesök, mässor eller festivaler? Vill dina kunder kunna betala kontant eller räcker kort- och mobilbetalningar?
Läs mer om olika betalsätt och kom igång

En trygg grund att stå på

Vad händer om jag drabbas av något oväntat? Hur får jag en bra tillvaro som pensionär? Med rätt försäkringar är du bättre rustad för allt från olyckor och sjukdomsfall till din pension.
Pension och försäkring för företag

Erbjudanden från våra partner

Vår partner Trygg-Hansa har tagit fram ett försäkringspaket för mindre företag. Med ett skräddarsytt skydd för ditt företags egendom kan du snabbt vara igång igen, ifall en olycka skulle ske.
Läs mer hos Trygg-Hansa

När du startar ett företag är du enligt lag skyldig att börja bokföra dina inkomster och utgifter. Det gäller oberoende av företagsform och verksamhetens storlek. Du kan antingen bokföra själv eller ta hjälp av en redovisningskonsult. Fördelen med att bokföra själv är att du hela tiden har koll på företagets ekonomi och att du håller kostnaderna nere. Det behöver heller inte vara komplicerat.

Via flera olika samarbetspartner kan vi erbjuda bokförings- och administrationstjänster som pratar med ditt företagskonto hos oss. Det betyder att stora delar av arbetet automatiseras, vilket ger snabbare och smidigare bokföring och fakturering.
Erbjudanden inom bokföring och administration
Läs mer om bokföringsskyldighet hos Skatteverket

Vår partner Avtal24 ger dig full koll på rättigheterna och skyldigheterna i dina affärsrelationer. Få hjälp med dina avtal på nätet, via telefon eller ett videomöte, till konkurrenskraftiga priser.
Erbjudanden hos Avtal24

Varför är det viktigt att sammanfatta din verksamhet i en affärsplan?

Gå vidare i guiden

Vi hjälper dig att bli företagskund redan idag

- Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.

* Obligatoriska fält

Tack!

Vi hör av oss till dig

Något gick fel. Vänligen försök igen.

Du kan också ringa oss.

0771-23 75 00
vardagar 8–21.30
lördag 9–17
söndag 10–18

Vill du ringa oss istället?
0774-40 00 25 (vardagar 8–21.30, lördag 9–17, söndag 10–18)

Bli företagare hos oss

Är du redo att ta steget och pröva dina vingar som företagare? Vi hjälper dig.
Kom igång med ditt företagande hos oss

Customer service