SEB på Eget Företag-mässan 2017

Entreprenörskap handlar mycket om mod. Mod att tänka nytt, mod att ta steget och mod att gå vidare till nästa nivå. Den 9–11 november deltar vi i Eget Företag-mässan i Stockholm. Kom förbi vår monter så berättar vi hur vi kan stödja dig i dina ambitioner.

Träffa oss på plats

Kanske har du just börjat fundera på att starta eget och söker guidning och inspiration. Kanske har du frågor om hur du bäst finansierar nyinvesteringar i ditt företag. Kanske har det blivit dags att anställa någon. Oavsett vart du är på väg ger våra experter gärna dig råd. Du kan också ställa allmänna frågor och exempelvis skaffa BankID.

Vår monter hittar du i anslutning till mässhallens scen.

Seminarier som våra experter håller


Gör bättre business!

  • Vår hållbarhetsstrateg Gabriel Lundström berättar varför det är viktigt att arbeta med hållbarhet och vilka möjligheter det skapar för företag.
  • Tid och plats: torsdag 9 november, klockan 13.45, sal b.

Går det att starta ett företag på 14 veckor?

  • Vår entreprenörsansvariga Belgin Fortaci guidar dig i hur man kan gå från företagsidé till att starta eget på endast 14 veckor.
  • Tid och plats: fredag 10 november, klockan 10.30, sal b.

Låt dig inspireras

Vi är övertygade om att entreprenörskap och innovation behövs för att skapa ett bättre samhälle. Därför vill vi inspirera fler att satsa på det de brinner för.

Här kan du ta del av Mias berättelse. På sjutton år har hon tagit sin idé från första prototyp till ett företag med miljonomsättning.
Mias tre tips för framgång

En mässa för alla som driver eller vill starta eget företag

Programmet på Eget Företag 2017 är verkligen späckat och mässan kommer att sjuda av aktivitet. Här får du till exempel chansen att delta i inspirerande seminarier om att starta, driva och utveckla företag. Du kan lyssna på andra entreprenörer som berättar om sin väg till framgång, få rådgivning om att starta eget och bekanta dig med utställare inom en mängd olika områden samt deras erbjudanden. Naturligtvis är Eget Företag-mässan även ett lysande tillfälle för dig att nätverka och skapa kontakter.

Utöver allt det blir det i år extra fokus på bland annat e-handel och företagande för personer som är nya i Sverige. Eget Företag-mässan ordnas av NyföretagarCentrum.
Läs mer på Eget Företags hemsida

Hitta hit

Eget Företag 2017 hålls i AE-hallen, östra entrén, på Stockholmsmässan i Älvsjö.