Kom igång med ditt företag

Vill du starta eget företag och inleda din entreprenörsresa? Då har du kommit rätt. Som företagskund får du tillgång till allt från smarta verktyg till rådgivning och försäkringar. Kort sagt hjälper vi dig att ta företaget dit du vill. Här kan du välja vilken bolagsform du vill starta och hitta rätt tjänster för din företagarvardag.

Enkla firman – för dig med enskild firma

Vår paketlösning Enkla firman innehåller allt du behöver för att starta enskild firma. Bland annat får du ett företagskonto med bankgiro och bankkort kopplat till kontot.

För dig med enskild firma

  • Företagskonto med bankgiro 
  • Bankkort företag kopplat till ditt konto
  • Internetbanken och företagsappen

Företagspaketet – för dig med aktiebolag

  • Företagskonto med bankgiro
  • Bankkort företag kopplat till ditt konto
  • Internetbanken och företagsappen

Med företagspaketet får du de viktigaste banktjänsterna till ditt företag. Passar dig som har aktie-, handels- eller kommanditbolag, stiftelse, ideell förening eller annan typ av förening. Vi erbjuder dessutom ett försäkringsskydd anpassat till ditt företag. För det ska ju vara enkelt att driva eget.

Vi hjälper dig att bli företagskund redan idag

Tack så mycket!

Vi hör av oss till dig så fort vi kan.

Hoppsan!

Något gick fel. Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!

Andra tjänster för ditt företag

Finansiering och företagslån

Vi hjälper ditt företag att investera och växa genom flera olika finansieringslösningar. Våra kvalificerade företagsrådgivare hjälper dig att hitta rätt typ av finansiering utifrån dina behov
Läs mer om våra tjänster

 

Spara och placera pengar till företaget

Med ett sparande skapar du nya möjligheter för företaget och du är samtidigt förberedd på olika utmaningar. Det gäller oavsett om ditt företag är nystartat eller väletablerat.
Här hittar du hela vårt utbud

 

Pension och försäkring för företag

Oftast är det först när det oförutsedda händer som det blir uppenbart om du och dina anställda har rätt försäkringar eller inte.
Trygghet för dig och dina anställda

Starta eget företag - steg för steg

Att starta eget kräver hårt arbete, mod och engagemang. I gengäld får du göra det du verkligen vill och friheten i att styra själv. I vår guide hittar du råden, inspirationen och verktygen som ger dig extra skjuts när du vill starta eget.

Customer service