Kom igång med ditt företag

Vill du starta eget företag och inleda din entreprenörsresa? Då har du kommit rätt. Som företagskund får du tillgång till allt från smarta verktyg till rådgivning och försäkringar. Kort sagt hjälper vi dig att ta företaget dit du vill. Här kan du välja vilken bolagsform du vill starta och hitta rätt tjänster för din företagarvardag.

Starta aktiebolag

Starta aktiebolag

För att bilda ett aktiebolag behöver du ha ett bankintyg som visar att du har betalat in ditt företags aktiekapital. Vi hjälper dig.

Kom igång med ditt AB

Vi hjälper dig att bli företagskund redan idag

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.

Skickar, var god vänta.

Tack så mycket!

Vi hör av oss till dig så fort vi kan.

Hoppsan!

Något gick fel. Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!

Du når oss också direkt på 0774-40 00 25.

Starta enskild firma

Starta enskild firma

Vår paketlösning Enkla firman innehåller allt du behöver för att starta enskild firma. Bland annat får du ett företagskonto med bankgiro och bankkort kopplat till kontot. Om du redan är privatkund hos oss kan du ansöka om Enkla firman direkt via internetbanken. Är du inte kund kan du bli det på ett par minuter genom att legitimera dig med mobilt BankID.

Redan privatkund? Skaffa enkla firman direkt

Du ansöker om Enkla firman via internetbanken.

Logga in och ansök om Enkla firman


Inte privatkund? Börja med att bli det

Om du som privatperson inte redan är kund hos oss blir du det enkelt med mobilt BankID.
Bli kund

Övriga företagsformer

Övriga företagsformer

Vill du komma igång med banktjänster för till exempel en ideell  förening, ett handelsbolag eller ett kommanditbolag? Vi hjälper dig vidare.
Ta kontakt

Har du ännu inte valt företagsform?

Vilken företagsform du ska välja beror bland annat på hur många det är som startar företaget och om ägarna ska vara personligt ansvariga för företagets skulder. Utforska de olika företagsformerna i vår guide till att starta eget företag.
För- och nackdelar med olika företagsformer

Rätt tjänster för ditt företag

Det ska vara enkelt och tryggt att driva eget. Med våra och våra samarbetspartners smarta tjänster och verktyg inom till exempel betalning, bokföring och försäkring kan din verksamhet fungera smidigt.
Tjänster för din företagarvardag

Customer service