Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Börja investera – och få större utväxling på ditt sparande

Att få fler kvinnor att spara och investera är ett viktigt steg på vägen mot ökad ekonomisk jämställdhet. Med ett sparkapital kan du känna större frihet i de beslut som påverkar ditt liv. Oavsett om du väljer att handla enskilda aktier eller sprida risken i fonder vill vi göra det enkelt för dig. Vi hjälper dig till ett smartare sparande som kan ge dig större utväxling och ta dig närmare dina mål och drömmar.

Att köpa fonder innebär en risk. Du kanske inte får tillbaka dina insatta pengar.

Är du inte kund hos oss?

Nu kan du som har mobilt BankID snabbt och smidigt komma igång med våra tjänster.

Bli kund

Lär dig investera och ta makten över din ekonomi

Ett kapital ökar känslan av trygghet och frihet i livet, men idag har kvinnor avsevärt lägre kapitalinkomster än män. Se hur vi kan bidra till ökad jämställdhet genom att få fler kvinnor att intressera sig för investeringar.

Att äga sitt boende är att äga fler möjligheter

I 286 av 290 kommuner är det män som äger mest, sett till taxeringsvärdet på privatägda hus. Få svar på varför ägande av sin bostad är en viktig jämställdhetsfråga och vad du ska tänka på när du funderar på att köpa ett hem.

Förändra din framtid – så får du kontroll på din pension

Idag är kvinnors pensionsutbetalningar är ca 30 % lägre än männens. Vad beror detta på och vad kan vi göra för att förändra situationen? Lär dig mer om pensionssparande och vilken effekt det har på din framtid.

Kundservice