Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Rådgivningserbjudande

Vi hjälper dig gärna med både stort och smått. Från betalningar, lån och placeringar till försäkringar och pension. Din personliga privatrådgivare hjälper dig med hela din ekonomi. Alla våra rådgivare är licensierade enligt Finansinspektionens regler.

Vi erbjuder

Kundtjänst

På alla bankkontor finns vår kundtjänst som hjälper dig med hela din vardagsekonomi, från betalningar till bolån. Till kundtjänst kan du vända dig med frågor om både bankaffärer och pensionsförsäkringar.

Personlig rådgivning på ditt bankkontor

Vi bjuder gärna på en genomgång av din och din familjs ekonomi. Tillsammans med en rådgivare går du igenom allt från placeringar och lån till juridiska frågor och framtidsplaner. Rådgivaren kan också hjälpa dig med dina försäkringslösningar.

Förmögenhetsförvaltning

Inom vår Private Banking-enhet fokuserar vi på placeringsrådgivning och kapitalförvaltning för privatpersoner, företag och stiftelser med fem miljoner kronor eller mer att förvalta.

Med ett begränsat antal kunder kan SEB Private Banking erbjuda mycket tid och största möjliga kompetens. Tjänsten innehåller allt från aktiv kapitalförvaltning till juridik, försäkring, skatterådgivning och vardagsekonomi.

Ansök och ta del av erbjudandet

För att ta del av vårt erbjudande till dig som Vinge-anställd, eller om du vill veta mer om SEB eller våra produkter och tjänster, kontaktar du någon av våra medarbetare. 

Till våra kontakter

Du kan också ansöka direkt via Telefonbanken, 0771-365 365, öppet dygnet runt.

Customer service