Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Pensions och försäkringserbjudande

Vi erbjuder dig prisvärda försäkringsprodukter och tillgång till ett av marknadens bredaste fondsortiment. Som kund hos oss erbjuds du även att kostnadsfritt prenumerera på vårt nyhetsbrev som bland annat ger dig konkreta råd och färska portföljförslag från analytikerna på SEB Private Banking.

Dessutom erbjuder vi dig förmånliga villkor på ditt privata pensionssparande samt på ditt fria val i tjänstepensionen, alternativt ITP.

Ny anställningsförmån – Vårdförsäkring Kollektiv uppgraderad

Din arbetsgivare har tecknat en vårdsförsäkring som du som är tillsvidareanställd omfattas av. Försäkringen ger tillgång till adekvat sjukvård samt personlig service.

Nyhetsbrevet Placera

Ta del av fördjupade analyser och placeringstips från våra experter, håll dig uppdaterad om marknadsläget med vår chefekonom och ställ frågor till våra topprankade analytiker.
Börja prenumerera

Tjänstepension och avtalspension

Den pension du får från din arbetsgivare kommer att vara en viktig del av din inkomst som pensionär. Därför rekommenderar vi att du gör aktiva val.

Privat pensionssparande

Nivån på den allmänna pensionen har sjunkit betydligt de senaste åren. Därför är det en bra målsättning att spara 5 procent av bruttolönen under hela arbetslivet.

Kapitalspar

Med Kapitalspar kan du månadsspara i fonder eller göra enstaka insättningar när du vill. Det passar dig som är en aktiv placerare och byter fonder ofta.

Ansök och ta del av erbjudandet

För att ta del av vårt erbjudande till dig som Vinge-anställd, eller om du vill veta mer om SEB eller våra produkter och tjänster, kontaktar du någon av våra medarbetare. 

Till våra kontakter

Du kan också ansöka direkt via Telefonbanken, 0771-365 365, öppet dygnet runt.

Customer service
;