Private Banking

Framgångsrika affärer, ett arv eller kanske en kombination. Ditt kapital förtjänar bästa tänkbara skydd, förvaltning och utveckling. Om du har mer än 5 miljoner kronor att placera eller en komplex förmögenhetsstruktur erbjuder vi dig Private Banking. Hos Private Banking inom SEB har du tillgång till en internationell bankgrupp med analytiker och experter som hjälper dig att nå dina mål. Du får ett eget team med en private banker, en client assistant och experter som har gott om tid för dig. Tillsammans ser vi till helheten, med sikte på en välplanerad framtid för dig och dina närmaste.

Vardagsekonomi

Vi vill underlätta din vardag. Till din hjälp har du en private banker som ansvarar för dina placeringar och en client assistant som hjälper dig med din vardagsekonomi. Tillsammans bygger vi en ekonomisk plattform, unik för dig, som sparar tid och gör ditt liv lite bekvämare.
Så hjälper vi dig med din vardagsekonomi

Investeringar

Är du intresserad av att handla aktivt med aktier, räntor, råvaror och andra värdepapper? Eller behöver du experthjälp för mer långsiktiga investeringar? Vi har mer än 150 års erfarenhet av portföljförvaltning och kan hjälpa dig oavsett om du väljer att fatta investeringsbesluten själv eller vill ge uppdraget till oss på banken.
Läs mer om vår investeringsrådgivning

Juridik & skatter

Hos oss får du personlig hjälp av en jurist som är expert på just din situation. Vi har egna jurister inom privat- och skattejuridik som ger dig rådgivning kring till exempel testamenten, generationsskiften och deklarationer. De hjälper dig också att analysera konsekvenserna av förändringar i din familjesituation eller ekonomi.
Läs mer om juridik- och skatterådgivning

Finansiering

Våra finansieringsexperter har lång och gedigen erfarenhet. De jobbar nära din private banker för att hitta den bästa lösningen utifrån dina förutsättningar, till exempel om du vill ta ett lån eller frigöra kapital.
Läs mer om våra finansieringslösningar

Pension och försäkring

Ju bättre förberedd du är på livets alla svängningar, desto större är chansen att du får ut det mesta av det som sker. Vi har egna försäkringsrådgivare på plats för både dig som privatperson och företagare. Tillsammans skräddarsyr vi ett paket åt dig som omfattar allt från sjuk- och olycksfallsförsäkringar, till ett långsiktigt familjeskydd och sparande för de allra minsta.
Läs mer om våra pensions- och försäkringslösningar