Private Banking

Private Banking inom SEB förvaltar globalt drygt 600 miljarder svenska kronor. Vi har ett internationellt nätverk med representation i 10 länder och Private Banking-kunder bosatta över hela världen.

Vad har du för mål med din förmögenhet?

En förmögenhet innebär ofta behov av experthjälp. Om du har mer än 5 miljoner kronor att placera eller en komplex förmögenhetsstruktur erbjuder vi Private Banking. Du får ett dedikerat team med en egen private banker, en client assistant och tillgång till alla våra specialister – samlade under ett och samma tak. Vi finns alltid tillgängliga när du behöver oss och tillsammans ser vi helheten och planerar för framtiden – för dig och dina närmaste.
Läs mer om vad vi erbjuder

Upplev fördelarna med SEB:s Selected

Som kund hos oss erbjuder vi dig kortet SEB:s Selected. SEB:s Selected är så mycket mer än ett betal- och kreditkort. Förutom att det gäller på miljoner affärer, serviceställen och restauranger över hela världen så får du en mängd andra fördelar såsom concierge-service, SAS EuroBonus och marknadens bästa reseförsäkring.
Läs mer om SEB:s Selected
Information för dig som redan har kortet

Private Bankings podcast

I vår podcast får du lyssna på inspirerande berättelser om hur framgångsrika personer väljer att ge tillbaka på olika sätt för att bidra till något bättre.
Läs mer om och lyssna på vår podcast