Lösenord e-handel

Tryggare kortköp på nätet med Lösenord e-handel

Visste du att du kan ge ditt kort ett extra skydd när du handlar på nätet? Vi kallar det för Lösenord e-handel och det kostar dig inte ett öre extra. Tjänsten bygger på en global säkerhetsstandard, utvecklad av de stora kortnätverken Visa och MasterCard och du väljer själv lösenord. Så att det är enkelt för dig att komma ihåg, men svårare att klura ut för någon annan.

Lösenord e-handel är ett samlingsnamn för tjänsterna Verified by Visa och MasterCard SecureCode. Tjänsten fungerar för SEB:s MasterCard, SEB Selected, Bankkort Visa, Maestro och Eurocard.

Lika enkelt som vanligt

Med Lösenord e-handel är det lika enkelt att handla på nätet som vanligt. Den enda skillnaden är att du i vissa fall identifierar dig med ditt lösenord. På samma sätt som du använder din vanliga kod när du handlar med kortet i en butik.

Aktivera lösenord e-handel

Tänk ut ett smart lösenord. Följ sen någon av länkarna, där du kan aktivera den och komma igång direkt. Är du osäker på om du redan aktiverat tjänsten eller har glömt ditt lösenord – gör bara samma steg som om du aktiverar för första gången.

För SEB:s MasterCard, SEB:s Corporate Limit, SEB:s Corporate, SEB Selected, Bankkort Visa och Maestro
Aktivera Lösenord e-handel på internetbanken

För dig som ännu inte har SEB:s internetbanken privat och har ett SEB:s Corporate
Länk till Mitt SEB:s Corporate